Notice: Undefined property: wpdb::$get_charset_collate in /var/www/vhosts/salamati.ir/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 618

Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/salamati.ir/httpdocs/wp-content/plugins/doctor-profile/includes/helpers.php on line 510

Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/salamati.ir/httpdocs/wp-content/plugins/doctor-profile/includes/helpers.php on line 525
سلامت قلب را با گیاهان و ادویه تقویت کنید
475

سلامت قلب را با گیاهان و ادویه تقویت کنید

|
0 دیدگاه

ادویه و گیاهان غنی از آنتی اکسیدان است که تراکم تری گلیسیرید و لیپیدهای خون را کاهش می دهد. پس از مصرف غذای سرشار از چربی، میزان تری گلیسیرید افزایش می یابد که می تواند خطر بیماری قلبی را در پی داشته باشد.

سلامت قلب را با گیاهان و ادویه تقویت کنید

ادویه و گیاهان غنی از آنتی اکسیدان است که تراکم تری گلیسیرید و لیپیدهای خون را کاهش می دهد. پس از مصرف غذای سرشار از چربی، میزان تری گلیسیرید افزایش می یابد که می تواند خطر بیماری قلبی را در پی داشته باشد.

اگر مخلوطی از انواع ادویه سرشار از آنتی اکسیدان به غذا افزوده شود، میزان تری گلیسیرید تا ۳۰ درصد کاهش پیدا می کند. مخلوطی از انواع ادویه حاوی پودر سیر، رزماری، مرزنجوش، دارچین، میخک، پاپریکا، زردچوبه، زنجبیل و فلفل سیاه در این زمینه مفید است.

به گفته محققان ، افزودن ادویه با آنتی اکسیدان های زیاد می تواند راهی برای کاهش کالری باشد بدون این که طعم غذا از بین برود.

کارشناسان تغذیه طی تحقیقات خود مخلوطی از ادویه، دارچین و سیر را بررسی کردند. نتایج بررسی ها نشان داد که دارچین به طور موثر کلسترول خون را در مبتلایان به دیابت کاهش می دهد اما روی افراد سالم تأثیری ندارد.

در این مطالعه، داوطلبان ۹ میلی گرم روغن سیر یا ۱۰ گرم سیر خام مصرف کردند که با کاهش ۸ درصدی کلسترول کلی مواجه شدند که این امر باعث کاهش ۳۸ درصدی خطر مشکل قلبی در افراد ۵۰ ساله می شود. همچنین گروهی از محققان، بین ۶ مرد سالم بین ۳۰ و ۶۵ ساله که اضافه وزن داشتند آزمایشی را انجام دادند.

این ۶ نفر به ۲ گروه تقسیم شدند و به هر گروه غذای مشابه شامل مرغ، نان و بیسکویت داده شد اما به غذای یکی از گروه ها ۲ قاشق غذاخوری مخلوطی از انواع ادویه اضافه کردند. پس از سه ساعت، هر ۳۰ دقیقه خون داوطلبان آزمایش شد.

داوطلبانی که ادویه مصرف کرده بودند فعالیت اکسیدانی بدنشان ۱۳درصد افزایش یافته بود. این فعالیت آنتی اکسیدان می تواند از بروز بیماری قلبی عروقی و بیماری های مزمن دیگر پیشگیری کند.

به گفته محققان با افزودن ادویه، چربی جذب بدن نمی شود و به مقدار زیاد دفع می شود.

[click_like post_id='104372']

از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.