220

کاهش مرگ در اثر حمله قلبی با ویتامین C

|
0 دیدگاه

محققان دانمارکی دانشگاه کوپنهاگ دریافته‌اند مصرف بالای میوه و غذاهای حاوی ویتامین سی به طور قابل توجهی خطر حملات قلبی و مرگ ناشی از آن را کاهش می‌دهد.

کاهش مرگ در اثر حمله قلبی با ویتامین C

 محققان با بررسی دی‌ان‌ای ۱۰۰ هزار دانمارکی دریافتند افرادی که سبزیجات و میوه زیادی مصرف می‌کنند ۱۵ درصد کمتر در معرض خطر بیماری‌های قلبی و عروقی و ۲۰ درصد کمتر در معرض مرگ زودرس قرار دارند.

ویتامین C در ایجاد بافت‌های ارتباطی یاری‌رسان بوده و اعضا و بافت‌های متفاوت بدن را محافظت کرده و آنها را به یکدیگر ارتباط می‌دهد.

علاوه بر این، آنتی اکسیدان‌های موجود در این مواد سلول‌ها و مولکول‌های زیستی را در برابر آسیب‌هایی که می‌تواند منجر به بروز بیماری‌هایی نظیر قلبی و عروقی شود، محافظت می‌کند.

بدن انسان قادر به تولید ویتامین سی نیست و بنابراین باید مصرف روزانه این ماده در برنامه غذایی انسان‌ها گنجیده شود.

این پژوهش در مجله Clinical Nutrition منتشر شده است.

[click_like post_id='110857']

دانیال میکائیلی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.