Notice: Undefined property: wpdb::$get_charset_collate in /var/www/vhosts/salamati.ir/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 618

Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/salamati.ir/httpdocs/wp-content/plugins/doctor-profile/includes/helpers.php on line 510

Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/salamati.ir/httpdocs/wp-content/plugins/doctor-profile/includes/helpers.php on line 525
کاهش وزن و کلسترول با تخم کتان
429

کاهش وزن و کلسترول با تخم کتان

|
0 دیدگاه

تخم کتان، برای افرادی که تمایل به کاهش و کنترل وزن دارند، بسیار مناسب است و خوردن تخم کتان ۳۰ دقیقه قبل از خوردن وعده غذایی سبب پر شدن معده و احساس سیری در افراد شده.

فواید مصرف تخم کتان

علی محمدی  با بیان اینکه کتان، گیاهی شناخته شده بوده و حتی پرورش آن در مسیر در حدود ۵ قرن قبل از میلاد مسیح بوده است، اظهار کرد: از دانه‌های کتان در اثر فشار و بدون حرارت دادن روغنی به دست می‌آید که دارای امگا ۳ و ویتامین E است.

وی عنوان کرد: خاصیت روغن کتان ضدتورم و میگرن‌های دردناک بوده و عادات ماهانه دردناک را از بین می‌برد و مصونیت بدن را در مقابل بیماری‌ها بالا برده و از بروز سرطان جلوگیری می‌کند.

محمدی تصریح کرد: تخم کتان، به علت داشتن موسیلاژ بسیار نرم‌کننده بوده و در رفع یبوست بسیار مفید است، به طوریکه باید دانه‌های آن را در آب خیس کرده و صبح ناشتا میل کنید همچنین دم‌کرده تخم کتان برای مجاری ادرار، زخم معده، ورم روده، یبوست، ورم مثانه، سنگ کلیه، سرفه‌های خشک، دردهای پریود و حتی مرض قند مفید است.

وی خاطرنشان کرد: افزودن دانه‌های تخم کتان به رژیم غذایی روزانه سبب افزایش سلامتی قلب و سلامت سیستم گوارش می‌شود همچنین این دانه‌ها سبب کنترل وزن شده و پیشگیری‌کننده از سرطان نیز است

محمدی خاطرنشان کرد: دانه‌های تخم کتان سبب کاهش کلسترول، تثبیت قندخون، جلوگیری از پوکی استخوان، کمک به کاهش وزن، افزایش سلامت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از سرطان می‌شود.

وی تأکید کرد: برای جوانان، بیشتر از یک قاشق چای‌خوری در روز توصیه نمی‌شود، از آنجایی که تخم کتان حاوی فیبر بالایی است، برای وارد کردن آن در رژیم غذایی خود از میزان کم شروع کنید و به تدریج آن را افزایش دهید.

محمدی یادآور شد: افرادی که دارای روده التهابی و تحریک‌پذیر هستند، باید از خوردن تخم کتان اجتناب کنند، همچنین زنان باردار و مادران شیرده، افرادی که دارای تخمدان پلی‌کیستیک بوده و مردانی که مشکوک به سرطان پروستات هستند، باید از مصرف تخم کتان اجتناب کنند.

[click_like post_id='116767']

دانیال میکائیلی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.