111

ویژگی ها و ارزش غذایی نودل

|
0 دیدگاه

نودل از نظر ارزش غذایی، تقریبا غذایی کامل، ولی کم‌کالری و حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی است.

تعاریف

نودل (رشته فوری): فرآورده‌ای است که از آرد گندم و یا نشاسته گندم و یا سایر انواع آرد به همراه آب به عنوان ترکیبات اصلی با یا بدون افزودن ترکیبات فرعی تهیه می‌شود.

چاشنی: محصولات طبیعی گیاهی که به صورت‌های گوناگون (کامل و سائیده) از اندام‌های مختلف گیاه به منظور افزایش عطر، طعم و تندی در فرآورده‌های خوراکی استفاده می‌شوند.

ترکیبات فرعی: از جمله موادی که می‌توانند به همراه مواد اصلی مورد استفاده قرار گیرند،عبارتند از: نمک طعام، روغن، انواع چاشنی، آب یا عصاره سبزیجات، پودر یا عصاره انواع گوشت.

یادآوری: استفاده از هر گونه اسانس غیرمجاز می‌باشد.

ویژگی‌های ظاهری و حسی نودل

بو ومزه: نودل باید دارای بو و طعم طبیعی مخصوص به خود باشد.

رنگ: محصول باید قبل  و پس از پخت، رنگ طبیعی خود را داشته باشد.

بافت: بافت نودل پس از پخت باید از کیفیت مطلوب برخوردار باشد.

مواد خارجی: محصول باید عاری از هرگونه مواد خارجی مانند گرد و غبار، ذرات ریز، شن، شیشه، چوب، مو، فلز، لارو و تخم حشره باشد.

0 پسندیده شده
دانیال میکائیلی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.