1671

با خواص درمانی پای مرغ آشنا شوید

|
0 دیدگاه

شاید بسیاری از شما از پای مرغ احساس چندش کنید و آن را دور بریزید ولی توصیه پزشکان و جراحان ارتوپد استفاده از سوپ‌های مختلف حاوی عصاره‌ی پای مرغ است!

با خواص درمانی پای مرغ آشنا شوید

چون یکی از غنی‌ترین منابع کلسیم، ویتامین، پروتئین‌ها، مواد معدنی و حیاتی برای بدن است که بدن انسان قادر به تولید آن‌ها نیست. مصرف این ماده‌‌ی غذایی مشکلاتی مانند:

خمیدگی ناشی از کمبود کلسیم‌، پوکی استخوان، آرتروز، نرمی استخوان (راشیتیسم) در کودکان و بزرگسالان، روماتیسم، شکستگی استخوان و به طور کلی تغییرات ساختمانی در استخوان‌ها و نیز اختلال عملکرد عضلانی ناشی از کمبود کلسیم و ویتامین D را درمان می‌کند. در ادامه به خواص درمانی و روش مصرف آن خواهیم پرداخت.

خواص درمانی

بهترین درمان برای پوکی استخوان
درمان راشیتیسم
جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروف‌ها
پیشگیری و درمان صدای مفاصل در حال فرسایش
جایگزینی برای قرص‌های غضروف‌ساز اروپایی و آمریکایی
بهترین غذای کمکی برای رشد کودک و نوجوان
درمان سرماخوردگی و ضعف شدید
بهترین منبع گلوکزامین و سولفات کندورایتین
ترمیم کننده‌ی شکستگی استخوان
بهبود دهنده‌ی کمردرد یا دیسک کمر

نکته‌ی مهم‌: افرادی که مبتلا به چربی خون و کلسترول بالا هستند باید هنگام خوردن این عصاره، مقداری آب لیموترش یا آب‌غوره به غذای خود اضافه کنند.

خواص درمانی پای مرغ برای بیماری آرتروز

– پای مرغ را بجوشانید و آب گوشت و ژل آن را بخورید. پای مرغ پر از مواد غضروف‌ساز است. برای بچه‌هایی که سر استخوان ران‌شان نکروز می‌شود و می‌پوسد، پای مرغ تجویز می کنند.

بهترین راه برای درمان افسردگی

پای مرغ را چه ماشینی و چه محلی (اگر مرغ محلی باشد بهتر است) تمیز بشویید. پوست زرد رنگ آن را پاک کنید.

سپس روی آتش کباب کنید و بخورید. مد نظر داشته باشید که فقط ناخن‌های آن را بکنید و انگشتان باید باشد. این منوی غذایی را چندین بار در روز مصرف کنید. به فاصله یک هفته می‌بینید که چه جادویی می‌کند. مصرف پای مرغ بدون کندن پوست آن در درمان افسردگی و اضطراب بسیار موثر است. این روش نه شیمیایی هست و نه اثرات جانبی دارد.

روش مصرف

۱- داخل قابلمه آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید وقتی آب به جوش آمد پاهای مرغ را اضافه کنید.

۲- پس از اینکه ۵ دقیقه جوشید از روی حرارت بردارید و با آب سرد، آبکشی کنید.

۳- ناخن‌ها را جدا کنید.

۴- پوست زرد رنگ روی پاهای مرغ را جدا و بخش تیره رنگ کف پای مرغ را با چاقو جدا کنید.

۵- پس از اتمام کار، پاهای مرغ را بشویید و برای سوپ و انواع غذاهایی که می‌خواهید استفاده کنید.

مقدار یک بسته پای مرغ را پس از شست‌وشو ‌به همراه ۳ تا ۴ لیوان آب داخل قابلمه‌ای قرار داده و مقداری پیاز را پس از پوست گرفتن به آن اضافه کنید.

روی حرارت قرار داده، زیر آن را کم کنید و به مدت حداقل ۴ تا ۶ ساعت حرارت دهید البته با شعله‌ی ملایم. پس از گذشت این زمان محتویات قابلمه را داخل مخلوط‌کن ریخته و صاف کنید و در فریزر نگهداری کنید. برای مصرف کافی است از «عصاره‌ی پای مرغ» تهیه شده مقداری را به انواع سوپ و خورش اضافه و سپس میل کنید.

4 پسندیده شده

معصومه حیدری
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.