449

فواید ضد باکتریایی گلابی

|
0 دیدگاه

گلابی یکی از خوشمزه‌ترین میوه‌هاست که مثل خواهرش سیب تو چند رنگ، چند طعم و اندازه‌های مختلف وارد بازار باشه.

گلابی

گلابی‌های درشت و آبدار شیرین و کمی بی‌مزه، گلابی‌های ترش و شیرین سبز و زرد، گلابی‌های شیرین ریزه میزه … همه‌شون از خانواده بزرگ میوه‌ای هستن که بهترین تقویت‌کننده بدن محسوب می‌شه.

گلابی انرژی‌زاست و برای کسایی که ضعف قوای جسمی دارن، نقش یه مکمل نیروبخش رو بازی می‌کنه. این نقش وقتی جدی و پر رنگ می‌شه که گلابی رو به مریضی برسونیم که داره دوران نقاهتش رو می‌گذرونه. پس علی‌الحساب یادتون باشه برای عیادت بیماران به جای گل و شیرینی گلابی ببرید.

خاصیت مهم و خوب دیگه گلابی، اثریه که روی سموم بدن می‌ذاره و باعث دفع اونا می‌شه. پس اگه بعد از خوردن گلابی دفعات مراجعه‌تون به دستشویی زیاد شد، تعجب نکنید.خوردن گلابی ترشح بزاق رو زیاد می‌کنه که همین باعث هضم بهتر غذا و رفع تشنگی می‌شه.

اوره، کلسترول، قند و فشار خون بالا رو با خیال راحت به دست گلابی بسپارید تا براتون از بین ببره. گلابی هر میزان اوره رو توی خودش حل و از بدن دفع می‌کنه.گلابی به غیر از اینکه کلسیم داره، ماده‌ای رو در خودش داره که باعث جذب بیشتر کلسیم موجود در لبنیات و غذاهای دیگه می‌شه.

بنابراین می‌تونیم به عنوان میوه‌ای که از پوکی استخوان پیشگیری می‌کنه روش حساب کنیم.گلابی مثل همه میوه‌ها ویتامین C و آنتی‌اکسیدانی داره که از سرطان پیشگیری و سیستم ایمنی بدن رو تقویت می‌کنه.

2 پسندیده شده

دانیال میکائیلی
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.