257

سالم بودن زولبیا و بامیه را از کجا بفهمیم؟

|
0 دیدگاه

خسرو صادق نیت رئیس اداره بهداشت و محیط وزارت بهداشت اعلام کرد: شیر و پنیر از جمله لبنیاتی هستند که متقاضیان زیادی را به خود اختصاص می‌دهند و به انگیزه‌ای برای جذب مشتری در بین فروشندگان تبدیل شده اند؛

سالم بودن زولبیا و بامیه را از کجا بفهمیم؟

بنابراین با نظارت دقیق بازرسان وزارت بهداشت و بهره مندی از قابلیت تشخیص دمای داخل بسته بندی لبنیات توسط دستگاه‌های تجهیزات پیشرفته،

از احتکار این کالا در مغازه‌ها جلوگیری شده و اطمینان از سلامت و کیفیت مواد حاصل خواهد شد. خسرو صادق نیت گفت: روند نظارت بر سلامت مواد غذایی در ماه‌های ویژه ای، چون ماه رمضان با پیگیری‌های بیشتری انجام می‌شود و کیفیت اقلام مصرفی این ماه، در کوتاهترین زمان ممکن سنجیده می‌شود.

وی افزود: زولبیا و بامیه، از جمله موادی است که در سبد غذایی خانوار قرار می‌گیرد و نظارت بر بهداشت و کیفیت مواد تشکیل دهنده آن برعهده وزارت بهداشت است.

رئیس اداره بهداشت و محیط وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: با افزایش تقاضا نسبت به زولبیا و بامیه در ماه رمضان، کنترل روغن مصرفی در پخت این محصول، به وسیله دستگاه‌های تجهیزات پیشرفته انجام می‌شود و در صورت استفاده از روغن‌های چند بار مصرف شده و کیفیت پایین مواد به کار رفته در پخت این شیرینی با خاطیان امر برخورد جدی خواهد شد.

وی عنوان کرد: شیر و پنیر از جمله لبنیاتی هستند که متقاضیان زیادی را به خود اختصاص می‌دهند و به انگیزه‌ای برای جذب مشتری در بین فروشندگان تبدیل شده اند؛ بنابراین با نظارت دقیق بازرسان وزارت بهداشت و بهره مندی از قابلیت تشخیص دمای داخل بسته بندی لبنیات توسط دستگاه‌های تجهیزات پیشرفته، از احتکار این کالا در مغازه‌ها جلوگیری شده و اطمینان از سلامت و کیفیت مواد حاصل خواهد شد.

0 پسندیده شده
معصومه حیدری
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.