333

تاثیر سبوس برنج بر سلامتی انسان

|
0 دیدگاه

“سبوس برنج،  سدیم و قند بسیار پایین  دارد، منبع بسیار خوبی از فیبر ، ویتامین B۱ (تیامین)، ویتامین B۳ (نیاسین)، ویتامین B۵ (اسید پانتوتنیک) و ویتامین B۶ است، آهن، فسفر و منگنز، و یک منبع خوبی از پتاسیم، روی و مس است.

تاثیر سبوس برنج بر سلامتی انسان

بخاطر همین گنجاندن آن در رژیم غذایی بشدت توصیه شده است. محتوای چربی ترانس  این مواد غذایی مشخص نشده است.

سبوس برنج یک گیاه است. لایه بیرونی دانه برنج است که از سبوس بعنوان دارو استفاده می شود. روغن سبوس برنج  سالمترین روغن در ژاپن، آسیا، و به ویژه هند شناخته شده است. مراقب باشید سبوس برنج با انواع دیگری از سبوس مانند جو دو سر و سبوس گندم  اشتباه نگیرید .روغن سبوس برنج سرشار از چربی های اشباع نشده  است.

این روغن قلب پسند شناخته شده است. … روغن سبوس برنج دارای  نقطه دود  بالاست روغن طبیعی است که  از  دانه برنج گرفته شده است  سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین های مختلف،  است که برای پخت و پز و همچنین در  تهیه  کرم ها و سایر محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود.  روغن پخت و پز ،  معمولا  از شش ماه تا یک سال در دمای اتاق و دور از نور قابل نگهداری است

یکی از فایده های استفاده از روغن سبوس برنج در پخت و پز این است که  روغن آن برای سرخ کردن مواد غذایی در اثر حرارت زیاد مثل گوشت یا سبزیجات مقاوم است. بسیاری از آشپز ها روغن سبوس برنج  را ترجیح میدهند.روغن سبوس برنج  را با فشار دادن بر روی بدنه برنج، مقدار کمی از روغن را می توان استخراج و جمع آوری کرد.

این روغن حاوی مقدار زیادی ویتامین E و همچنین اسیدهای چرب است که آنتی اکسیدان های سالمی دارد  در سس های سالاد میتوانید استفاده کنید.سبوس برنج شامل تمام ویتامین ها، مواد معدنی و دیگر مواد مغذی است که بیماری دیابت را تنظیم کرده و برای سلامت قلب بسیار خوبست.سبوس برنج  قوی ترین،  مواد مغذی برنج می باشد.که در غذاهای دیگر یافت نمی شود .

 گاما اوریزانولماده ای است که از روغن سبوس برنج گرفته شده است. آن  نیز در سبوس گندم و برخی از میوه ها و سبزیجات یافت می شود. مردم از آن  به عنوان دارو استفاده میکنند   گاما اوریزانول  برای پیشگیری از علائم کلسترول و  یائسگی و پیری استفاده می شود.ویژگی  دیگر روغن سبوس برنج  عطر و طعم آن است ک بعنوان ادویه جات برای  گوشت یا سبزیجات استفاده می شود.

به عنوان  سس سالاد،  به دلیل طعم شیرین آن است  با سرکه و ادویه جات مختلف  استقاده می شود.هنگامی که سبوس از دانه جدا می شود بخشی از ارزش غذایی آنها از بین می رود. سبوس موجود در  برنج، ذرت، گندم، جو،  چاودار و ارزن میباشد.یک راز قدیمی ژاپنی  ها این است که از پودر سبوس برنج برای صاف و نرم کردن پوست استفاده میکنند.

0 پسندیده شده
معصومه حیدری
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.