254

روش های درمانی خوراکی سندروم آلرژی دهانی

|
0 دیدگاه

برخی عوامل تغذیه ای می توانند باعث بروز آلرژی در بدنتان شوند ممکن است پس از مصرف برخی محصولات غذایی دچار حساسیت های پوستی یا دل دردهای شدید شوید

روش های درمانی خوراکی سندروم آلرژی دهانی

،سندروم آلرژی دهانی با برخی محصولات غذایی می تواند ایجاد شود می خواهیم به روش های مقابله و پیشگیری از بروز این سندروم در این بخش اشاره کنیم با ما همراه باشید .

آلرژی به میوه‌ها و سبزی‌های خام می‌تواند باعث شکل‌گیری علائم شدیدی شود که درمان فوری آن‌ها ضرورت دارد. با این‌حال، این نوع آلرژی که با نام سندرم آلرژی دهانی نیز شناخته می‌شود، به‌راحتی قابل پیشگیری است و لازم نیست که افراد مبتلا به آن، میوه‌ها و سبزی‌های محرک را کاملا از رژیم غذایی کنار بگذارند.

انواع انواع خاصی از میوه‌ها و سبزی‌های خام می‌توانند باعث ابتلا به سندرم آلرژی دهانی شوند. براساس گزارش The Calgary Allergy Network، میوه‌ها شامل این موارد هستند: سیب، کیوی، آلو، گلابی، هلو، زردآلو، پرتقال، خربزه، شلیل،‌ گوجه‌فرنگی و هندوانه.

سبزی‌های رایج هم عبارت‌اند از هویج، کرفس، ‌جعفری، سیب‌زمینی، فلفل‌ها، زیره سیاه و گشنیز. علت‌ها براساس گزارش American Academy of Allergy، Asthma and Immunology، سندرم آلرژی دهانی به دو علت اصلی شکل می‌گیرد: آلرژی نسبت به پروتئین‌های موجود در مواد غذایی یا آلرژی نسبت به گرده‌های موجود در آن‌ها. گرده‌ها معمولا در خربزه‌ها و طالبی‌های خام، موز، خیار و کدو سبز وجود دارند.

البته این نوع از گرده‌ها بیشتر از همیشه در فصل پاییز شایع هستند. نکته دیگر این‌که میوه‌ها و سبزی‌های خامی مانند گوجه‌فرنگی، کیوی، طالبی و پرتقال می‌توانند علائم آلرژی را افراد مبتلا به آلرژی نسبت به چمن تشدید کنند.

0 پسندیده شده
معصومه حیدری
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.