177

دیابت۲۰ ماده غذایی که دشمن دیابت هستند

|
0 دیدگاه

غذایی که می‌خورید می‌تواند دیابت شما را کنترل کند و با آن بجنگد. مواد غذایی زیر برای مبارزه با دیابت بسیار کارا هستند و بهتر است آنها را در رژیم خود بگنجانید.

دیابت۲۰ ماده غذایی که دشمن دیابت هستند

هر زمان که شما به خرید می‌روید با انتخاب مواد غذایی، در اصل انتخاب می‌کنید که در جنگ با دیابت برنده باشید یا قربانی. موادی که شما می‌خرید می‌توانند به دیابت در شکست دادن شما کمک کنند؛ اما ما به شما در این سری از مقالات کمک خواهیم کرد که از مواد غذایی به عنوان سلاح در مقابله با دیابت استفاده کنید، آنرا کنترل کرده و شکست دهید.

سیب:

سیب برای سلامتی بسیار مفید است. سیب را به عنوان مرکز رژیم خود قرار دهید. سیب به طور طبیعی کالری بسیار کمی دارد و حاوی مقادیر زیادی فیبر است (حدود ۴ گرم). کلسترول مضر را مهار کرده، نوسان قند خون را نیز کلسترول مضر ی‌کند. سیب قرمز و سبز جزء ۱۰ میوه برتر برای مبارزه با بیماری‌ها هستند.

سیب را خوب بشویید و سپس پوست نکنده مصرف کنید؛ پوست آن بسیار برای این امر مفید است. می‌توانید آنرا به عنوان دسر با ماست نیز مصرف کنید.

آووکادو:

مغذی و سرشار از چربی‌های مفید اشباع نشده؛ آووکادو فرآیند هضم غذا را آرام کرده و از بالا رفتن قند بعد از خوردن غذا جلوگیری می‌کند.

رژیم غذایی که سرشار از چربی‌های خوب باشد می‌تواند مقاومت به انسولین را معکوس کند. می‌توانید آووکادو را بکوبید و نرم کنید و به جای سس مایونز در ساندویچ یا کره هنگام خوردن صبحانه استفاده کنید؛ باقیمانده آن را برای جلوگیری از تغییر رنگ به کمی روغن یا آبلیمو آغشته کنید و در پلاستیک بپیچید.

جو:

استفاده از این غله به جای برنج سفید می‌تواند باعث کاهش قند خون بعد از صرف غذا تا میزان ۷۰% شود و سطح قند خون را تا ساعت‌ها پایین و پایدار نگه‌دارد؛ این بدین دلیل است که فیبر قابل حل شدن و سایر ترکیبات آن به شدت، سرعت هضم و جذب کربوهیدرات‌ها را کاهش می‌دهند. جو حتی از برنج قهوه‌ای نیز در این امر کارایی بیشتری دارد.

لوبیا:

زمانی که برنامه غذایی برای خود تنظیم می‌کنید، حداقل دو بار در هفته را به “خوراک لوبیا” اختصاص دهید؛ تمام لوبیاها، از چشم بلبلی تا لوبیا چیتی، حاوی فیبر قابل انحلال و دشمن قند خون هستند. لوبیاها از پروتئین غنی هستند. هنگام مصرف لوبیای کنسروی مراقب مقدار سدیم آن باشید و قبل از مصرف حتماً آنرا آبکشی کنید.

گوشت گاو:

بله! گوشت گاو یک ماده غذایی مناسب برای بیماران دیابتی است؛ البته تا زمانی که از گوشت خالص و بدون چربی استفاده کنید و در هر وعده بیشتر از ۱/۴ بشقاب مصرف نکنید. پروتئین آن باعث می‌شود که زودتر احساس سیری کنید و همچنین عضلات خود را حفظ کنید.

کم چربی‌ترین قسمت‌های گوشت گاو عبارت‌اند از گوشت دور چشم، فیله، راسته و استیک پهلو. برای استفاده از قسمت‌های دیگر، آنها را به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید. این کار باعث می‌شود تا گوشت سفت‌تر شده و چربی آن راحت‌تر جدا شود. خواباندن گوشت در سرکه یا آب مرکبات مانند لیمو باعث می‌شود تا خوشمزه‌تر شده و نرمتر شود.

0 پسندیده شده
معصومه حیدری
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.