307

واقعیت تلخ از نوشیدنی های گرم کافه ها که حتما باید بدانید

|
0 دیدگاه

 «شورای ملی پژوهش آمریکا» در اطلاعیه‌ای لیوان‌های فومی قهوه و چای را سرطان‌زا عنوان کرد.

واقعیت تلخ از نوشیدنی های گرم کافه ها که حتما باید بدانید

به گزارش سلامتی در مطالعه‌ای یک تیم ۱۰ نفره از کارشناسان سم شناسی، شیمی و پزشکی در شورای ملی تحقیقات در آمریکا مواد شیمیایی مورد استفاده در فنجان قهوه‌های آماده و ظروف غذای یکبار مصرف را مورد بررسی قرار دادند.

دکتر «جین هنی» رئیس اداره غذا و دارو کلینتون در این خصوص اظهار داشت: در این فوم‌ها ماده‌ای به نام «استایرن» وجود دارد که در تماس با نوشیدنی یا مواد غذایی داغ با ایجاد نوعی واکنش شیمیایی باعث تشکیل مواد سرطان‌زا می‌شود.

پلی استایرن مطابق با استانداردهای سختگیرانه مقرر از سوی سازمان غذا و دارو آمریکا و سازمان کمیسیون اروپا و ایمنی مواد غذایی اروپا برای استفاده در بسته‌بندی مواد غذایی ممنوع شده است. مواد سمی این فوم‌ها در مجاورت با نوشیدنی‌ها و مواد غذایی گرم علاوه بر سرطان، موجب تغییرات ژنتیکی نیز می‌شود.

برخی از کافه های ارائه دهنده قهوه های بیرون بر، به جای لیوان های گیاهی از انواع استریوفوم استفاده می کنند. این ماده حاوی مقادیر زیادی مواد شیمیایی است که وقتی در مجاورت نوشیدنی های داغ قرار می گیرد، می تواند روی سیستم عصبی فرد تاثیر گذاشته و موجب افسردگی،  افزایش سطح عملکرد ریه‌ها به طور غیر طبیعی و اختلال هورمون‌ها به خصوص در غده تیروئید شود.

0 پسندیده شده
معصومه حیدری
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.