194

مصرف سیر و کاهش فشار خون

|
0 دیدگاه

آلیسین موجود در سیر فعالیت پروتئینی بنام آنژیوتانسین ۲ را مهار می کند، این پروتئین مسئول افزایش فشار خون است،

مصرف سیر و کاهش فشار خون

همچنین سیر حاوی ماده ای بنام پلی سولفید است که توسط گلبول های قرمز خون به گازی بنام سولفید هیدروژن تبدیل و باعث گشاد شدن عروق خونی می گردد و با این مکانیسم کمک به کاهش فشار خون می کند.

مصرف قرص سیر به مدت ۶ هفته بطور معنی داری کلسترول تام، کلسترول LDL و فشار خون سیستولیک را کاهش و کلسترول HDL را افزایش می دهد.

در مورد نحوه عملکرد سیر در کاهش فشار خون مکانیسمهای مختلفی پیشنهاد شده است که با ذکر منبع عبارتند از:

۱- سیر با افزایش حجم ادرار سبب دفع آب از بدن شده و این امر منجر به کاهش فشار خون نیز می شود.

۲- سیر باعث افزایش فعالیت آنزیم اکسید نیتریک سنتتاز در بدن می شود که این آنزیم با اثر بر ماهیچه های کنار رگ های بدن باعث شل شدن آن ها و در نتیجه افزایش خاصیت ارتجاعی رگ ها و کاهش فشار خون می شود.

۳- همچنین سیر با کاهش فعالیت ماده ای به نام ترومبوکسان B2 باعث جلوگیری از انقباظ رگ ها می شود و این امر مانع از افزایش فشار خون می شود. (وظیفه ی تروبوکسان B2 انقباط رگ های بدن است)

۴- سیر غنی از ماده ی معدنی پتاسیم است. مطالعات مختلفی اثبات کرده اند که افزایش مصرف پتاسیم با کاهش فشار خون مرتبط است.

0 پسندیده شده
معصومه حیدری
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.