220

سرکه انگبین

|
0 دیدگاه

سرکه انگبین ترکیب عسل و سرکه انگور یا سیب می باشد. این ترکیب نوشیدنی شفا بخشی است که خاصیت فراوانی دارد و مورد توجه طبیبان سنتی بوده و هست.

سرکه انگبین

در اینجا ما طرز تهیه سرکه انگبین و خواص آن را برای شما آورده ایم. سکنجبین و سرکه انگبین با هم تفاوت دارند. سکنجبین را با استفاده از شکر و سرکه غیرطبیعی درست می کنند بنابراین خواص درمان سرکه انگبین را ندارد.

خواص

مفید برای افراد صفراوی مزاج
درمان کننده نفخ معده
تقویت سیستم گوارشی
مفید برای رفع عطش در فصول گرم
مفید برای کبد
کاهنده چربی خون
بازکننده عروق و ضد انسداد
مفید برای افرادی که کبد چرب دارند

 مواد لازم

عسل دو فنجان

عرق نعناع یا عرق پونه یک فنجان

سکره سیب یا انگور طبیعی یک استکان

طرز تهیه

عرق نعناع و سرکه را با هم مخلوط کنید و روی گاز بگذارید زیر گاز کم باشد. وقتی جوش آمد اجازه بدید ولرم شود سپس عسل را به آن اضافه کنید. شما می توانید این شربت پرخاصیت را در ظرف شیشه ای و می توانید تا دو هفته آن را در یخچال نگهداری کنید. بهترین زمان نوشیدن سرکه انگبین بعد از وعده غذایی می باشد. شما می توانید این شربت را با آب رقیق کنید و میل نمایید.

هشدار

در مصرف این شربت پرخاصیت زیاده روی نکنید زیرا افراط در هرچیزی ضرر دارد.
بهتر است سه هفته این شربت را مصرف کنید بعد یک هفته مصرف را قطع کنید و اگر خواستید بعد از یک هفته می توانید مجدد شروع کنید.
برای افرادی که دچار زخم معده, سرماخوردگی, اسهال و مشکلات مفاصلی و ساییدگی استخوان هستند ضرر دارد.

0 پسندیده شده
معصومه حیدری
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.