184

هنگام خوردن غذاهای چرب از دارچین استفاده کنید

|
0 دیدگاه

دارچین یکی از ادویه جات خوش عطر و طعمی است که از آن در غذاهای مختلف استفاده می کنیم.

هنگام خوردن غذاهای چرب از دارچین استفاده کنید

این ادویه خوش عطر فواید بسیاری برای سلامت ما به همراه خواهد داشت. به گفته محققان، دارچین با فعال کردن آنتی اکسیدان ها و سیستم های ضد التهابی و نیز کند کردن روند ذخیره چربی، آسیب های ناشی از غذاهای چرب را می کاهد.

محققان علوم پزشکی در انجمن قلب آمریکا اعلام کردند مصرف دارچین، آسیب های ناشی از غذای پرچرب را کاهش می دهد.به گفته محققان، دارچین با فعال کردن آنتی اکسیدان ها و سیستم های ضد التهابی و نیز کند کردن روند ذخیره چربی، از آسیب های غذاهای چرب می کاهد.

محققان این نتایج را از مطالعه روی موش های آزمایشگاهی کسب کردند.محققان بر این باورند که ممکن است با مصرف دارچین، به خصوص در افراد چاق، خطر بروز آسیب های ناشی از مصرف چربی در آنها کاهش یابد.

عوامل موثر در ایجاد چاقی شامل عوامل ارثی، پرخوری، تغییر سوخت وساز بافت چربی، کاهش تولید گرما ، کاهش فعالیت جسمی بدون کاهش مقدار غذای دریافتی و برخی از داروهاست.افزایش چربی شکم نیز که به چاقی شکم موسوم است با افزایش خطر بروز بیماری های قلبی عروقی همراه است.

0 پسندیده شده
معصومه حیدری
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.