137

سنگک، سالم ترین نان ایرانی

|
0 دیدگاه

استاندارد جهانی مصرف نمک روزانه ۵ گرم است. این در حالی است که در کشور ما مردم روزانه ۱۲ گرم نمک مصرف می کنند. نان یکی از مهم ترین منابع غذایی برای مردم یک جامعه است.

سنگک، سالم ترین نان ایرانی

۴۰ درصد انرژی مورد نیاز مردم از نان تأمین می شود و همچنین ۴۰ تا ۶۰ درصد پروتئین مورد نیاز نیز از نان است.غذای ناسالم از عوامل خطر است و درصد بالایی از مرگ و میر مردم را تعیین می کند، بررسی ها نشان می دهد نان سنگک سالم ترین نان در ایران است که یک گرم نمک به ازای صد گرم نان در آن وجود دارد.

سیاری، معاون بهداشت وزارت بهداشت در این باره گفت:سبوس ارزش غذایی بالایی دارد و اگر نانی با سبوس بالا تولید کنیم می توانیم انواع مواد معدنی را به بدن برسانیم. وی افزود:

جوش شیرین در نان باعث می شود تا جذب کلسیم، روی و آهن کاهش یابد و اگر جوش شیرین مصرف شود بدن با کمبود این مواد مواجه خواهد شد.این گردهمایی با حضور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی و معاون وزیر جهاد کشاورزی در فرهنگ سرای بهمن برگزار شد.

0 پسندیده شده
معصومه حیدری
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.