87

شنبلیله را از رژیم غذایی بیماران کبدی حذف کنید

|
0 دیدگاه

بر کسی پوشیده نیست که خوردن سبزی تازه چه سودهایی برای بدن ما دارد. اما همه سبزی ها و میوه ها برای همه افراد مناسب نیستند.

شنبلیله را از رژیم غذایی بیماران کبدی حذف کنید

کسانی هم هستند که با داشتن بیماری های مختلف، باید پرهیز غذایی خاصی داشته باشند. یکی از این پرهیز غذایی ها مربوط به بیماران کبدی است که باید از مصرف شنبلیله خودداری کنند. بیماری های کبدی و کسانی که زخم های معده و دوازده(اثنی عشر) دارند، و همچنین افراد با فشار خون پایین، از مصرف این سبزی پرهیز کنند.

کارشناسان فرآورده‎های طبیعی، سنتی و مکمل‎های دانشگاه علوم پزشکی همدان تاکید کردند که مصرف شنبلیله، برای این بیماران نتیجه عکس خواهد داشت. مصرف شنبلیله به صورت موضعی برای درمان جوش صورت، سلولیت ها یا تجمع چربی، زخم های ساق پا، اگزما، برونشیت، محرک ترشح شیر در مادران شیرده و به صورت چای برای التهاب معده تاثیر خوبی دارد.

دکتر روحانی اضافه کرد:بیماران مختلف می‌توانند برای پایین آوردن قند خون، سطح کلسترول و تری گلیسیرید، به مصرف خوراکی دانه ها برای درمان بی اشتهایی و مصرف موضعی به صورت پماد برای التهاب موضعی از شنبلیلیه استفاده کنند.

این کارشناس فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل‌ها سمیت‌ کبدی، درماتیت‌ تماسی (التهاب)، گُر گرفتگی، خِس‌خِس، چشمان اشک آلود، خواب رفتگی، آنژیو اِدم، نفخ شکمی، اسهال، خونریزی و کبودی را از عوارض جانبی مصرف این گیاه بیان کرد.

او همچنین متذکر شد که مصرف زیاد شنبلیله در دوران بارداری ممنوع است. این گیاه در طب سنتی برای القای ترشح شیر در مادرانی که کودک شیرخواره دارند توصیه شده است، اما در مورد این که شنبلیله عوارض و خطراتی برای آنها ندارد، اطلاعات کافی وجود ندارد. این گیاه حتی به میزان بسیار کم برای کاهش کاهش نفخ نوزادان و کودکان توصیه شده است.

0 پسندیده شده
معصومه حیدری
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.