98

خواص شگفت انگیز رزماری برای درمان سرطان!

|
0 دیدگاه

رزماری یکی از گیاهان منحصر به فرد به شمار می رود. این گیاه دارای خواص دارویی زیادی است همچنین رزماری را می توان در طبخ غذا ها و مواد خوراکی به کار برد.

خواص شگفت انگیز رزماری برای درمان سرطان!

بازدارندگی از ابتلا به سرطان از خواص ویژه رزماری می باشد  که در حال حاضر یکی از جدی ترین مشکلات بشر است. با تونات همراه باشید.

خواص رزماری

سرخ کردن یا کباب کردن گوشت‌ها در حرارت بالا، باعث ایجاد آمین هتروسیکلیک‌ها (HCAs) می‌شود که به‌عنوان عامل سرطان در چندین گونه از سرطان‌ها شناخته شده است.

پژوهشگران دانشگاه کانزاس در بررسی های اخیرخود به این نتیجه رسیده‌اند در صورتی که قبل از شروع آشپزی، عصاره رزماری به گوشت اضافه کنید، مقدار آمین هتروسیکلیک‌ها به‌طور قابل ملاحظه ای در گوشت‌ها کم میشود.

به گفته دکتر اسکات اسمیت، مسئول این مطالعه «رزماری  دو نوع آنتی‌اکسیدان قویبا نام های کارنوزول و اسید رزمارینیک دارد که آمین هتروسیکلیک‌ها را از بین می برد».

رزماری حتی می‌تواند موجب توقف رشد تومورهای سرطانی شود. درواقع، مطالعات زیادی روی نمونه‌های حیوانی حاکی از این است که عصاره رزماری مانع اتصال عناصر سرطان‌زا به DNA می شود و درنهایت باعث جلوگیری از اولین مرحله در شکل‌گیری تومورهای سرطانی می شود.

 از نظر محققان، مطالعات انسانی باید دقیق تر انجام شود، اما رزماری واقعا از ظرفیت‌های ضدسرطانی زیادی رخوردار است. برای این‌که از میزان آمین هتروسیکلیک‌ها در مواد غذایی پایین بکاهید، بهتر است که انواع مختلف مواد غذایی را قبل از مصرف در مخلوط رزماری قرار بدهید. در کنار رزماری مصرف آویشن، ‌پونه کوهی،‌ ریحان، سیر، پیاز و جعفری هم  توصیه می‌شود.

0 پسندیده شده
معصومه حیدری
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.