89

خوردن غذاهایی که قلب را به خطر می اندازد

|
0 دیدگاه

قلب وظیفه خیلی مهم پاکسازی و پمپاژ خون ر ا دارد که کاری بسیار سخت است. برای داشتن قلبی سالم باید برخی نکات را رعایت کرده و از خوردن بعضی غذاها پرهیز کنیم.

خوردن غذاهایی که قلب را به خطر می اندازد

نمک یکی از مضرترین خوردنی ها برای قلب میباشد و به غیر از آن کافئین، شکر و … این عضو حیاتی بدن را به خطر می اندازند.

چربی های اشباع شده و عوارض قلب     

از مصرف غذاهای حاوی چربی اشباع که سبب افزایش کلسترول LDL می‌شوند خودداری کنید. افزایش کلسترول LDL عامل خطر آترواسکلروز، سکته و بیماری‌های قلبی است. مصرف گوشت‌های پرچرب، چربی حیوانی و فرآورده‌های گوشتی چرب باید تا کمترین حد ممکن کاهش یابد.

تخم‌مرغ و عوارض قلبی

در صورتی که فرد دارای بیماری قلبی و همچنین دیابت باشد باید مصرف تخم مرغ را به ۴ عدد در هفته برساند.

سدیم (نمک) و عوارض قلبی

دریافت مقدار زیاد سدیم سبب افزایش فشار خون می‌گردد. مصرف سدیم باید به حداقل برسد. همچنین از مصرف غذاهای آماده، میان وعده‌ها و غذاهای شور باید پرهیز شود.

شکر و عوارض قلبی

مصرف غذاهای شیرین و شیرینی‌ها باید به پایین‌ترین حد ممکن برسد. استفاده زیاد غذاهای شیرین که غالباً پرچرب نیز هستند باعث افزایش وزن و افزایش سطح کلسترول می‌شود.

کافئین و عوارض قلبی

کافئین موجود در چای، قهوه و برخی نوشیدنی‌های کربناته باعث تحریک سیستم قلبی عروقی و بهم خوردن ریتم ضربان قلب و افزایش فشار خون می‌شود. مصرف قهوه فیلتر شده با افزایش کلسترول خون همراه است. مصرف نوشیدنی‌های سرشار از کافئین نباید از ۶ لیوان در روز بیشتر شود.

چربی ترانس و عوارض قلبی

در زمان فرایند تهیه روغن جامد از روغن مایع مقداری اسید چرب ترانس تولید می‌شود که باعث افزایش سطح کلسترول خون می‌گردد. شیرینی‌ها، کیک‌ها و بیسکویت‌ها اکثرا با این نوع چربی‌ها تهیه می‌شوند، مبتلایان به مشکلات قلبی عروقی نباید این مواد را مصرف کنند.

0 پسندیده شده
معصومه حیدری
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.