99

در دوران بارداری کمتر غذاهای فلفل دار بخورید

|
0 دیدگاه

در مصرف غذاهای ادویه دار در بارداری دقت کنید، غذاهای تند کمتر میل کنید، اگر در میهمانی ها و مجالس و دورهمی ها مجبور به خوردن غذای تند شدید بهتر است با برخی خوردنی ها از عوارض اینگونه غذاها بر جنین پیشگیری کنید.

در دوران بارداری کمتر غذاهای فلفل دار بخورید

رفلاکس معده،سوزش سر دل واستفراغ و تهوع صبحگاهی می تواند در طول بارداری برای هر زن باردار به وجود بیاید .

 عوارض مصرف مداوم غذاهای تند در بارداری

 رفلاکس معده:

وقتی باردار هستید، هورمونی به نام پروژسترون در همه عضلات و رگ های بدن شما آزاد می شود. غذاهای ادویه دار باعث به وجود آمدن رفلاکس معده می شوند.علاوه بر این ، با گذشت زمان هم جنین و هم رحم در حال بزرگ تر شدن هستند.جنین به معده فشار وارد می کند و به همین دلیل سوزش معده به وجود می آید.

 سوزش سر دل:

به طور معمول سوزش سر دل از ماه چهارم شروع می شود. سوزش سر دل به دردی گفته می شود که از بالای سینه شروع می شود و تا قسمت پایینی گلو ادامه پیدا می کند.

 مواردی که موجب سوزش سر دل می شوند:

پیاز و سیر پخته شده یا خام

غذاهای روغنی و پرچرب

مصرف نوشیدنی هایی مانند کافئین

برخی داروها

قورت دادن برخی غذاها

 استفراغ و تهوع صبحگاهی:

غذاهای ادویه دار می توانند حالت تهوع شما را بیشتر کنند. ممکن است بوی غذاهای تند باعث شوند احساس تهوع کنید.

 جایگزین های مناسب برای غذاهای تند در طول بارداری:

اگر می خواهید که حتما غذای تند میل کنید، بهتر است خودتان در منزل تهیه کنید و به مقدار خیلی کم فلفل و ادویه های تند بریزید.

پونه کوهی، فلفل هالیپینو …اینها ادویه هایی هستند که تندی کمتری دارند و می توانید در غذاهای خود از آنها استفاده کنید.

0 پسندیده شده
معصومه حیدری
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.