154

نان برشته نخورید

|
0 دیدگاه

يکی از موضوعاتی که اين روز ها بحث داغ اکثر رسانه ها شده است .”ترس از آکريلاميد “است .

نان برشته نخورید

آکريلاميد يک ماده سمی اسيدی سرطان زاست که هنگام سوختن، برشته شدن يا پخته شدن مواد کربو هيدراتی غلات در درجه حرارت بالا در محصولات نان، بيسکويت، کلوچه، برنج و سيب زمينی ايجاد مي شود .اين ماده سمی در سيب زميني سرخ شده و چيپس بيشتر است . “

آکریلامید” به محض ورود دربدن تجزيه شده وماده ای توليد می کند که می تواند با اثر روی DNA و ايجاد جهش در ژن ها موجب بروز سرطان، انواع عفونت ها، آسيب به سيستم ايمنی و عصبی شود .

سلامت خود را فداي طعم لذيذ نان های برشته نکنيد واگر قصد خريد نان ها ی نازک برشته شده ای را داريد که حاوي زيره ،کنجد،تخمه و….هستند دقت کنید رنگ آن ها روشن باشد ودر اصطلاح برشته نشده باشند…

از نظر طب اسلامی وسنتی وعده غذايی ظهر ،مضر بوده وبلغم و سودا را در بدن زياد می کند و سبب غلظت خون می شود. ترک وعده نهار موجب تقويت ايمنی بدن، تناسب اندام، حفظ تعادل مزاج و رفع بيماری ها می شود.

در روايات اسلامی و هم چنين قرآن به دو وعده صبح و شام به عنوان وعده های غذايی اشاره شده است . گرم ترين زمان در طول روز، ظهر است .که بهترين کار در آن ساعات، سرد کردن بدن است، نه خوردن غذا . در طب اسلامی توصيه شده است که انرژی بدن در زمان ظهر از خواب قيلوله تامين شود.

1 پسندیده شده
معصومه حیدری
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.