160

آلو سیاه برای مقابله با پوکی استخوان

|
0 دیدگاه

میوه های کمی هستند که دارای رنگ و طعمی مانند آلو سیاه باشند. آلو سیاه از دسته آلو ها و از خانواده هلو، شلیل و بادام می باشد.

آلو سیاه برای مقابله با پوکی استخوان

یکی از تواناییهای آلو سیاه و آلو بخارا، قابلیت جذب بالای آهن می باشد که محققان یافته اند که این قابلیت بدلیل وجود ویتامین Cموجود در آن می باشد.

از فواید ویتامین C، می توان به سالم ساختن بافتهای بدن و همچنین مقاوم ساختن سیستم ایمنی بدن اشاره نمود. مصرف مقدار کمی ویتامین C، بصورت روزانه در فصل سرما برای جلوگیری از ابتلاء به سرماخوردگی و آنفولانزا بسیار مفید می باشد و همچنین مورد نیاز افرادی است که بطور مرتب از عفونت گوش رنج می برند.

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف آلوی سیاه را برای مبتلایان به پوکی استخوان ضروری دانست.

درباره خواص آلوی سیاه اظهار کرد:آلوی شیرین دارای طبع معتدل است. این آلو ها به خاطر اینکه در اثر تابش آفتاب رسیده و آبدار می شوند حاوی انواع مواد معدنی و ویتامین ها هستند.

وی بیان کرد:آلو سرشار از انواع گروه ویتامین های B است که ویتامین های این گروه نقش موثری در فعالیت های سلول های مغزی و کبدی دارند.

این محقق و پ‍ژوهشگر طب سنتی با اشاره به ملین بودن آلو عنوان کرد:مبتلایان به یبوست باید مخلوط آلوی پخته شده را به همراه کمی ترنجبین و عسل یا شکر سرخ میل کنند.

وی افزود:افراد بهتر است آلو را در فصلش به اندازه متعادل مصرف کنند. این میوه تاثیر بسزایی در درمان سرفه دارد، اگر آلو با انجیربه همراه مقداری آب ترکیب شود شربتی خوشمزه تهیه می شود که برای سرفه به خصوص سرفه های

خشک، نرمی و خشونت سینه بسیار مفید است.

عظمایی تاکید کرد:مصرف آلوی ترش و شیرین سبب رفع سردرد های گرم و تب های صفراوی شده، همچنین استفراغ صفراوی، عطش، حرارت قلب و خارش بدن را فرو می نشاند و آشفتگی های بدن ناشی از غلبه صفرا را آرام می کند.

آلو سیاه

وی مصرف آلوی سیاه را بهترین درمان برای پوکی استخوان دانست و تصریح کرد:استفاده از این میوه باعث ترمیم استخوان های بدنبه خصوص در زنان می شود.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت:آلوی سیاه تاثیر چشمگیری در سلامت استخوان ها و جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان دارد، طبق تحقیقات علمی صورت گرفته درباره آلوی سیاه، مصرف این میوه نقش موثری در تنظیم و مقاوم

سازی توده های استخوانی در مبتلایان به پوکی استخوان ایفا می کند.

وی اظهار کرد:آلوی سیاه و بخارا قابلیت جذب بالای آهن را دارد، این قابلیت به دلیل ویتامین C موجود در آن است، ویتامین C سبب سالم سازی بافت های بدن و همچنین تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

عظمایی افزود:مصرف روزانه مقداری ویتامین C در فصل سرما برای جلوگیری از ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا ضروری است، استفاده از آلو (تازه و خشک) برای بدن مفید بوده و مصلح خوبی برای تب های گرم محسوب می شود.

وی توصیه کرد:کهنسالانی که دچار یبوست هستند باید هشت عدد آلوی خشک را به همراه پنج عدد انجیر در آب جوش خیسانده و پس از گذشت حدود ۱۲ ساعت این معجون را به همراه کمی شکر یا عسل ۳۰ دقیقه قبل از غذا میل کنند.

این محقق و پ‍ژوهشگر طب سنتی تاکید کرد:افرادی که طبع سرد دارند باید آلوی پخته شده را به همراه کمی عسل یا شکر میل کنند، همچنین اشخاص بهتر است که آلوی زرد و سیاه را ۳۰ دقیقه قبل از غذا مصرف کنند.

وی یادآور شد:افرادی که دچار سنگ کلیه، ناراحتی طحال، مشکلات حاد گوارشی و روماتیسم هستند باید در مصرف آلو احتیاط کنند.

0 پسندیده شده
معصومه حیدری
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.