109

نقش غذاهای منجمد شده در بروز بیماری های روده ای

|
0 دیدگاه

دبیر علمی هفته سلامت گوارش گفت: غذاهای مانده و منجمد شده یکی از علل اصلی بیماری های التهاب روده است.

نقش غذاهای منجمد شده در بروز بیماری های روده ای

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ دکتر همایون واحدی در نشست خبری هفته سلامت گوارش افزود: سبک زندگی مهمترین عامل بروز بیماری های التهابی روده است به ویژه استفاده از غذاهای منجمد شده یکی از عوامل مهم بروز این بیماری است.

وی گفت: بیماری های التهابی روده از جمله بیماری های مزمن و خوش خیم روده است و درمان دارویی دراز مدت دارد اما مقاومت دارویی در درمان ایجاد نمی شود.

وی با بیان اینکه میکروب های یخچال و فریزر در بروز این دسته بیماری ها مؤثر است ادامه داد: در برخی موارد تخم برخی انگل ها نیز به علت دارا بودن خواص دارویی در این بیماری ها استفاده می شود و بررسی های استانی نشان می دهد این بیماری در تهران، رشت، شیراز و خراسان بیش از سایر استان های کشور است.

واحدی افزود: آلودگی هوا، ژنتیک و سبک زندگی از جمله عوامل زمینه ساز این بیماری هستند.

0 پسندیده شده
معصومه حیدری
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.