165

تاثیر مصرف پتاسیم در سلامت زنان یائسه

|
0 دیدگاه

به موجب یک تحقیق که توسط انجمن قلب آمریکا انجام شده،زنان یائسه که غذاهای حاوی پتاسیم بالا مصرف می کنند درمقایسه با زنانی که غداهای غنی از پتاسیم کمترمصرف می کنند،کمتراحتمال دارددچارسکته شوند.

تاثیر مصرف پتاسیم در سلامت زنان یائسه

مطالعات قبلی نشان داده،مصرف پتاسیم ممکن است فشارخون راکاهش دهدولی اینکه آیا مصرف پتاسیم می تواندازسکته ومرگ پیشگیری کندیانه، مشخص نبوده است.

نتایج این یافته تاکیدی مجددبرمصرف میوه وسبزی توسط زنان است ،چرا که میوه وسبزی منابع خوب پتاسیم هستندوپتاسیم نه فقط خطر سکته درزنان یائسه راکم می کندبلکه میزان مرگ ومیردراین گروه را هم کاهش می دهد.

تحقیقات برروی ۹۰۱۳۷زن یائسه ۷۹-۵۰سال دربازه زمانی ۱۱سال انجام شد.این افرادازنظر مقدارپتاسیم مصرفی درغذاو وقوع سکته موردبررسی قرارگرفتند.

نتایج :

۱-زنانی که بالاترین مقدارپتاسیم رادریافت کردند درمقایسه باگروهی که کمترین میزان مصرف راداشتند۱۲%کمتردچارسکته شدند.

۲-زنانی که بیشترین مقدارپتاسیم رادریافت کردنددرمقایسه باگروهیکه حداقل رامصرف کردند۱۰%کمترمردند.

۳-درمیان زنانی که فشارخون بالانداشتند(فشارخونشان طبیعی بودوداروی ضدفشارخون هم مصرف نمی کردند) میزان مرگ ومیردر کسانی که بالاترین میزان پتاسیم رامصرف کردند،کاهش یافت.

تحقیقات نشان می دهدمصرف زیادپتاسیم دررژیم غذایی ،قبل ازاینکه فشارخون بالا برود،ممکن است سودمندترباشد.

0 پسندیده شده
معصومه حیدری
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.