165

تفاله‌های هویج را دست کم نگیرید!

|
0 دیدگاه

حتما شما هم تا امروز به تفاله‌های هویج به عنوان بخش بی‌مصرف و بی‌خاصیت هویج نگاه می‌کردید. اما جالبه بدونید که می‌شه از تفاله‌های هویج استفاده‌های زیادی کرد.

تفاله‌های هویج را دست کم نگیرید!

در این مطلب قصد داریم چند راهکار برای استفاده ار تفاله‌های هویج در غذا به شما آموزش بدیم.

استفاده از تفاله هویج در غذا

همیشه بعد از گرفتن آب هویج، تفاله‌ها رو تو کیسه فریزر بریزید و منجمد کنید. با این روش بعدا می‌تونید از اون‌ها در غذاهای مختلف استفاده کنید.

۱- خورشت فسنجان

وقتی می‌خواید فسنجان درست کنید، می‌تونید کمی تفاله هویج رو در روغن تفت بدید و به فسنجان اضافه کنید. با این کار خورش فسنجون رنگ و لعاب بهتری می‌گیره و مهمون‌ها فکر می‌کنن شما بهش زعفرون اضافه کردید.

۲-سوپ

اگر به سوپ تفاله هویج اضافه کنید، هم زودتر می‌پزه و هم طعم و لعاب بهتری می‌گیره.

۳-مرغ

اضافه کردن تفاله هویچ به مرغ در حین پختن، باعث می‌شه بوی مرغ گرفته بشه و طعم بهتری داشته باشه.

۴-ته‌دیگ برنج

و اما یکی از جذاب‌ترین استفاده‌هایی که می‌شه از تفاله‌های آب هویج کرد، درست کردن ته دیگ برنجه. کافیه تفاله هویج رو با ماست، زعفران، تخم‌مرغ، و نمک مخلوط کنید و بعد از آبکش کرن برنج، چند کفگیر برنج به اون اضافه کنید. در انتها مواد رو در روغنی که ته قابلمه داغ کردید، بریزید و یه ته‌دیگ متفاوت درست کنید.

1 پسندیده شده
معصومه حیدری
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.