511

رابطه مصرف قند و شکر با سرطان

|
0 دیدگاه
اجاره آپارتمان مبله ارزان

دانشمندان تگزاس مصرف قند و شکر را مؤثرترین عامل برای ابتلا به انواع سرطان در طول دوره‌های سنی مختلف دانسته‌اند.

رابطه مصرف قند و شکر با سرطان

تحقیقات دانشمندان تگزاس نشان داده است که مصرف قند و شکر می‌تواند در ابتلا به انواع سرطان دامن بزند. طیف وسیعی از تحقیقات نشان داده است سلول‌های سرطانی با مصرف قند رشد می‌کنند و بزرگتر می‌شوند؛ در واقع گلوکز، عامل اصلی جهش و گسترش سلول‌های سرطانی به سراسر بدن است.

پژوهش‌های چند دهه از محققان حکایت از دامن زدن رژیم غذایی غنی از قند به انواع سرطان‌هاست؛ بر این اساس، مصرف قند عامل مؤثری برای ابتلا به سرطان‌های ریه، سر و گردن، مری و دهانه رحم است.

پژوهشگران ادعا کرده‌اند سرطان به شدت وابسته به مصرف قند است؛ افرادی که دائماً قند و شکر مصرف می‌کنند، باید منتظر ابتلاء خود به انواع سرطان باشند.

مقامات بهداشت و درمان سراسر دنیا، مواضع خود را نسبت به مصرف قند و شکر و رابطه آنها با ابتلا به سرطان و گسترش آن در بدن فرد مبتلا نشان داده‌اند.

محققان دانشگاه تگزاس باور دارند، سطح بالای قند خون یک عامل مهم در بروز سرطان است؛ بر این اساس، سلول‎های سرطانی، قند را حدود ۱۷ بار سریع‌تر از انرژی‌های سالم دریافت می‌کنند.

سطوح بالای قند خون که در افراد دچار دیابت و اضافه وزن به وفور دیده می‌شود، فعالیت ژن خاصی را که به پیشرفت سرطان کمک می‌کند افزایش می‌دهد.

سلول‌های سرطان به عنوان بخشی از سیستم ایمنی در حالت ایده‌آل بسیار ضعیف هستند و این سلول‌های سالم است که به رشد و قدرتمندی آنها کمک می‌کند.

محدود کردن هر چه بیشتر مصرف قند در رژیم غذایی منجر به کاهش احتمال ابتلا به انواع سرطان‌ می‌شود؛ با توجه به شیوع سرطان در جهان، می‌توان گفت تا دهه‌های دیگر نیمی از مردم جهان مبتلا به سرطان هستند و این در حالی است که با یک رژیم غذایی مناسب می‌توان مانع این شیوع گسترده شد.

اجاره آپارتمان مبله ارزان
1 پسندیده شده

از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.