714

۱۵ میوه و سبزی که مجبور نیستید بطور اورگانیک مصرف کنید

|
0 دیدگاه

گروه فعالان محیط زیست در این نوشته نمونه هایی از خوراکی ها را پیشنهاد داده اند که در طی تولید از طریق سیستم های شیمیایی مضر نبوده و به راحتی قابل مصرف می باشند.

۱۵میوه و سبزی که مجبور نیستید بطور اورگانیک مصرف کنید

“غیر ارگانیک بودن در رابطه با میوه و سبزیجات تولید شده همیشه به معنی مضر بودن و وجود آفت کش ها نمی باشد. چوست کلفت و لایه لایه بودن به محقوظ ماندن محتوای درون کمک می کند”

برخلاف لیستی که از ۱۹ میوه و سبزی که خوردنشان به صورت اورگانیک توصیه می شود-Dirty Dozen– در این نوشته به میوه و سبزیجاتی اشاره می کنیم که دارای آفت کش های کم تری بوده و بنابراین می توانند به صورت غیر اورگانیک نیز مصرف شوند.

از آووکادو با پوست سخت گرفته تا مارچوبه، گروه فعالان محیط زیست (Environmental Working Group) در این نوشته نمونه هایی از خوراکی ها را پیشنهاد داده اند که در طی تولید از طریق سیستم های شیمیایی مضر نبوده و به راحتی قابل مصرف می باشند.

هرچند خوردن این میوه و سبزیجات برای بدن مضر نبوده ولی طبیعتا همیشه انواع ارگانیک به تولیدات شیمیایی ارجحیت داده شده اند.

همیشه خوردن میوه های ارگانیک برای افراد به سادگی ممکن نمی باشد؛ به دلیل قیمت بالا و گاها در دسترس نبودن، مصرف خوراکی های اورگانیک چندان از طرف مردم تایید نمی شود. در ادامه به مواردی اشاره می کنیم که تهیه آنها بسیار راحت تر بوده و با داشتن مواد شیمیایی کم تری می توانند برای بدن انسان مفید تلقی شوند.

ذرت شیرین – به دلیل اینکه ذرت دارای لایه های حفاظت کننده می باشد، دانه های درون این خوراکی تا میزان بسیار کمی و گاها هیچ از مواد شیمیایی آفت کش ها می باشند. ذرت هایی که از طریق سیستم تولید می شوند با اعمال روش دستکاری ژنتیکی (GMOs) به دست می آیند.

در صورتی که از این شیوه به کار گرفته شده احساس نگرانی می کنید می توانید از انواع ارگانیک استفاده کنید.

آووکادو – پوسته سفت و سخت این میوه به راحتی از محتوای نرم و کرم مانند درون آن محافظت کرده و بنابراین می توان آن را به عنوان سالم ترین میوه در راستای روش دستکاری ژنتیکی در نظر گرفت. گروه فعالان محیط زیست میزان آفت کش های موجود در این میوه را تنها به میزان ۱ درصد گزارش کرده اند.

آناناس – به گفته گروه فعالان محیط زیست ۸۰ درصد این میوه عاری از هر نوع آفت کش و مواد شیمیایی بوده که این به دلیل سیستم دفاعی قوی در این میوه خوشمزه دیده می شود. پوسته تلخ محتوای درون آن را از هر نوع آفت کش ها در امان نگه داشته و محتوای درون را در حالتی کملا تمیز و خوشمزه نگه می دارد.

کلم – کلم نیز به دلیل لایه لایه بودن و سفتی خفیفی که در آنها وجود دارد به عنوان یکی از تمیز ترین میوه ها شناخته شده است. شما می توانید در صورت خرید عنوان غیر ارگانیک به راحتی لایه ی بیرونی را جدا کرده و از لایه های سالم و بدون مواد شیمیایی این سبزی استفاده کنید.

پیاز – پیاز به عنوان یکی از اصلی ترین خوراکی ها در این لیست قرار می گیرد.

زمانیکه سوراخی در سطح پیاز به وجود می آید، سیستم دفاعی طبیعی آن فعال شده که باعث به وجود آمدن بویی تند و بد شده که از این طریق هر نوع حشره را از خود دور نگه می دارید و به این معنی است که درصد آفت کش ها تا میزان بسیار چشم گیری کاهش پیدا می کند.

دانه های نخود یخ زده – به دلیل شسته شدن و آبپز شدن جهت فریز کردن بسیاری معتقدند که سبزی های یخ زده بطور کل دارای بسیار ناچیزی از آفت کش های می باشند و به همین دلیل مصرف آنها هیچ ضرری برای بدن نخواهد داشت.

این گفته با انجام آزمایشاتی از طرف گروه فعالان محیط زیست تایید شده است چراکه میزان آفت کش ها در انواع غیر ارگانیک و یخ زده بسیار کم است.

پاپایا-نوعی میوه استوایی – پاپایا از لحاظ ظاهری شبیه به مانگو بوده چراکه جهت مصرف باید در ابتدا پوست آنها کنده شود. آزمایشات صورت گرفته در تمامی انواع پاپایا غیر ارگانیک نشان داد که میزان آفت کش ها تنها %۲۰ درصد بوده که در مقایسه ناچیز می باشد.

مارچوبه – مارچوله دارای پوستی نسبتا سفت بوده و به دلیل توانایی آن جهت ادامه زندگی در دماها و شرایط طبیعی مختلف حشرات تحدیدی برای این میوه به حساب نمی آیند. درست شبیه به پیاز، مارچوبه نیز به میزان بسیار کمی از آفت کش ها نیاز داشته و مصرف آن به غیر از حالت ارگانیک برای بدن مضر نمی باشد.

مانگو – پوسته سفت و در عین حال خودرنی این میوه می تواند از محتوای آبکی و خوشمزه آن به خوبی محافظت کند. %۸۸ در صد تست شده از مانگو ها درصد بسیار پایینی از آفت کش ها را نشان داده و بنابراین می توان آنها را در لیست ۱۵ خوراکی تمیز و سالم قرار داد.

بادمجان – پوسته بنفش و سفت این گیاه می تواند به راحتی آفت کش ها را از محتوای درونی آن دفع کند بنابراین هرچه بادمجان پوسته ای سفت تر داشته باشد درصد پایینی از آفت کش ها را درون خود جای می دهد.

طالبی – که به دلیل پوست سفت خود می تواند به عنوان یکی از میوه های تمیز مصرف شود.

کیوی – علاوه بر ظرفیت بالایی از مواد مفیدی که کیوی در خود جای داده، پوست قهوه ای رنگ و ریش ریش آن نیز به راحتی قابل خوردن می باشد که می تواند از محتوای خوشمزه درون آن نیز به خوبی در برابر ترکیبات مضر محافظت کند.

گرمک – نوع ارگانیک گرمک همیشه توصیه شده ولی در صورت دسترسی نداشتن می توان از انواع غیر ارگانیک نیز استفاده کرد چراکه در راستای آزمایشات صورت گرفته، میزان آفت کش های درون محتوای آن تا میزان بسیار پایینی گزارش شده است.

گل کلم – گل کلم سبزی بوده که در خانواده کلم برگ ها قرار گرفته و به عنوان سبزی مفید مصرف آن توصیه شده است. بطور کل مصرف سبزیجات از خانواده کلم ها چه بطور ارگانیک و چه بطور غیر ارکانیک توصیه شده است.

گریپ فروت – در کنار این میوه، پرتقال، نارنگی و دیگر مرکبات به عنوان انواعی تمیز میوه های غیر ارگانیک جهت مصرف در نظر گرفته شده اند. لایه های سفت این میوه ها می تواند محتوای درون آن را به خوبی در برابر ترکیبات خطرناک محافظت کند.

معصومه حیدری
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.