خطای پایگاه‌داده وردپرس: [Got error 28 from storage engine]
SHOW FULL COLUMNS FROM `SlM_options`

خطای پایگاه‌داده وردپرس: [Got error 28 from storage engine]
SHOW FULL COLUMNS FROM `SlM_options`

خطای پایگاه‌داده وردپرس: [Got error 28 from storage engine]
SHOW FULL COLUMNS FROM `SlM_options`

خطای پایگاه‌داده وردپرس: [Got error 28 from storage engine]
SHOW FULL COLUMNS FROM `SlM_options`

خطای پایگاه‌داده وردپرس: [Got error 28 from storage engine]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM SlM_terms AS t INNER JOIN SlM_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN SlM_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (175036) ORDER BY t.name ASC

میوه ی به وخواص آن

خطای پایگاه‌داده وردپرس: [Got error 28 from storage engine]
SHOW FULL COLUMNS FROM `SlM_postmeta`

171

میوه ی به وخواص آن

|
0 دیدگاه

مصرف میوه‌ی «به»، شادی‌آور و مقوی معده است لذا مصرف آن برای افرادی که از رفلاکس معده یا به اصطلاح ترش کردن گلایه‌ دارند، به ویژه به صورت رب بسیار موثر است.

خواص میوه‌ی به!

سید کاظم کاظمینی، متخصص طب ایرانی در گفت‌وگو با سلامتی میوه «به» را از میوه‌های پاییزه ذکر کرد و گفت: مصرف این میوه که در طعم‌های شیرین، ترش و ملس وجود دارد، از خواص زیادی برخوردار است.

ایشان بیان کرد: مصرف «به» و فرآورده‌های آن بعد و قبل از غذا تاثیراتی خلاف یکدیگر می‌گذارند. مصرف رب، مربا، خورشت به‌آلو و دمنوش به در هنگام خالی بودن معده، منجر به یبوست و در صورت پر بودن معده، ملین خواهد بود.

از خواص دیگر این میوه، تاثیر آن بر ویار حاملگی برای زنانی که دارای تهوع و ویار در دوران حاملگی هستند، می توان اشاره کرد و در این رابطه توصیه می‌شود هر روز صبح چند لقمه نان برشته را در رب این میوه بزنند و آهسته آهسته میل کنند.

زیاده‌روی در مصرف این میوه‌ی پاییزی به ویژه به صورت خام منجر به بروز سکسکه می‌شود و لعاب «به ‌دانه» که یکی از قسمت‌های این میوه محسوب می‌شود، برای برطرف شدن خشکی حلق و گلو و سرفه‌های ناشی از خشکی و گرمی نیز مفید است.

میوه بـه یا بهی دارای گوشت خشک و کرکی است که طعمی ترش و تقریباً گس دارد.

به سرشار از ویتامین های آ و ب، و املاح آهکی و تانن است. به دارای پروتید، گلوسید، لیپید و آب است و صد گرم آن تولید ۱۱۲ کالری انرژی می‌کند. این میوه مقوی معده و متوقف کننده اسهال‌های ساده و خونی است.

در ورم حاد در روده‌ها، خونریزی‌های قاعدگی و بواسیری،موثر است. به برای تقویت اعمال دستگاه گوارش،کاملاً موثر است. دم کرده برگهای به برای تسکین سرفه شهرت فراوان دارد. وقتی به پخته می‌شود بو و طعمی خوش دارد. برای کمپوت مناسب است و بصورت مربا و مارمالاد نیز کاربردی عالی دارد.

به سرشار از ویتامین‌های آ و ب و املاح آهکی و تانن است. همچنین دارای پروتید، گلوسید، لیپید و آب است و صد گرم آن تولید ۱۱۲ کالری انرژی می‌کند. به مقوی قلب، معده و اعصاب است و دمنوش آن آرامبخش است.

درخت به درختی است از تیره گل سرخیان، جزو دسته سیبها که پشت برگهایش کرک دار است. آنرا در سراب و میانه، هیوا، در رامیان و کتول، شغال، در لاهیجان و دلیجان و رودسر، توچ و در رامسر و شهسوار، سنگه می‌نامند. درخت به، در خاکهای خشک و خیلی آهکی خوب نمی‌روید و نیازمند به خاک ژرف است.

به ممکن است سبز کم رنگ مثل سیب Granny Smith یا مانند یک سیب طلایی زرد باشد. معمولاً به اول فصل سبزتر و به آخر فصل طلائی تر است اما هر دوی آنها آماده طبخ هستند. اگر آن را خارج از یخچال نگهداری کنید بعد از یک هفته شروع به خراب شدن می‌کند.

پیشنهاد می‌شود به همانند سیب را در یخچال نگهداری کنید اما برای جلوگیری از فساد آنها را داخل چیزی بپیچانید. این میوه درون یخچال تقریباً به اندازه سیب دوام پیدا می‌کند.

میوه به دارای مقدار زیادی فیبر غذایی، پتاسیم، قند و ویتامین C و فاقد چربی است. بیشترین ویتامین ها در به، ویتامین C و بعد از آن ویتامین A است. -در برخی نقاط جهان دانه های به را خشک می کنند و به همراه مقدار کمی آب می‌پزند که به عنوان داروی سرفه کاربرد دارد.

به در داخل آمریکا بیشتر از کالیفرنیا می‌آید اما این میوه به صورت جهانی در ایران (۰٫۷۵ تولید دنیا)، ترکیه، چین، ازبکستان، آرژانتین، نیوزیلند نیز پرورش می‌یابد.

درخت به را به ترکی آذربایجانی، هیوا، در رامیان و کتول، شغال، در لاهیجان و دلیجان و رودسر، توچ و در رامسر و شهسوار، سنگه می‌نامند. درخت به در خاک‌های خشک و خیلی آهکی خوب نمی‌روید و نیازمند به خاک ژرف است.

 فواید خوردن به

– اثرات مثبت بر فکر و ذهن
– احیای روحیه و خوشحال بودن
– از بین برنده افسردگی ناشی از انواع سردردها
– تقویت کننده قلب، کبد و معده
– مفید برای زخم معده
– تحریک کننده اشتها
– نرم کننده سینه
– ادرارآور و کمک به هضم غذا
– جلوگیری از التهاب پلک و استراحت چشمان خسته ؛ به این طریق که چند قاچ به تازه را روی محل درد قرار دهید.
– از بین برنده بوی بد دهان
– مفید برای کاهش وزن، به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر. اگر شما قصد افزایش وزن دارید، میوه به را مصرف نکنید.
– ضد سرطان به علت آنکه این میوه دارای آنتی اکسیدان می باشد.
– کمک به پایین آوردن کلسترول خون
– کمک به پایین آوردن فشار خون، به خاطر دارا بودن پتاسیم
– کاهش خطرات بیماری های قلبی، به خاطر دارا بودن ویتامین ث
– تحقیقات نشان داده است که میوه به ممکن است خاصیت ضد ویروسی نیز داشته باشند.

خواص آب به

– جلوی خونریزی را می گیرد.
– جلوی تهوع و استفراغ غیر ارادی را می گیرد.
– سردرد را برطرف می کند.
– از بین برنده تشنگی می باشد.

خواص هسته میوه به (به دانه)

– برای درمان ذات الریه، گلودرد، صدای گرفته و خشن مفید است.
– ضد تب
– مفید برای اسهال
– لعاب به دانه برای ترمیم زخم ها و سوختگی پوست در اثر آتش بسیار مفید است.

[click_like post_id='175036']

salam_adminn
از این نویسنده

بدون دیدگاه

جهت ارسال پیام و دیدگاه خود از طریق فرم زیر اقدام و موارد زیر را رعایت نمایید:
  • پر کردن موارد الزامی که با ستاره آبی مشخص شده است اجباری است.
  • در صورتی که سوالی را در بخش دیدگاه مطرح کرده باشید در اولین فرصت به آن پاسخ داده خواهد شد.